GY.I.K. -Gyakran Ismételt Kérdések

Miért velem?
Kiváló hely, és nyelvismeretemnek köszönhetően biztosítom számodra a feltételeket, hogy a túra minden percén kiválóan érezd magad.

Miért max. 6 motor?
Tapasztalataim szerint ez egy olyan optimális csapatlétszám, ahol a csapatban motorozás nem megy a túratempó rovására. Meg tudunk állni olyan helyeken is egy bomba fotóra ahol egy nagyobb csapat nem férne el.


Mit jelent, hogy nincs minimum létszám?
A túráinkon nincs minimum létszám, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy a túráink mindenképpen elindulnak, akár egy jelentkezővel is! Ezzel is szeretnénk túrázóinknak biztonságot nyújtani.


Ha rajtunk kívül álló okok miatt elmaradna a túra.... (Pl. Covid-19):
Ebben az esetben a befizetett összeg 100%-a visszajár. 


Hogyan tudom biztosítani a túrán a helyemet?
A Jelentkezés után a megadott e-mail címen és telefonszámon felvesszük veled a kapcsolatot, hogy "személyesen" is megismerkedjünk. Majd az előleg beérkezése után fixáljuk a helyedet.


Kezdő vagyok, jöhetek-e?
2021-től indítunk kifejezetten kezdő túrázóknak is túrát, melynek  részleteit 
itt találod. A túra után viszont garantált, hogy nem leszel kezdő.


Milyen motorral jöhetek?
A hegyi utak általában a túramotoroknak kedveznek, de egyéb motorokkal is teljesíthető, viszont chopper jellegű gépekkel csak nagy rutin mellett ajánlott részt venni. 500 ccm, illetve az feletti motorokkal érdemes jönni, hogy te is élvezd, és a csoport se szakadjon szét.

Milyen tempóval haladunk?
A tempó mindig a csapat tagjainak képességeihez igazodik. Nincs őrült száguldás, de egy élvezetes tempót tartunk. Bizonyos szakaszokon van lehetőség előre menni, egy előre megbeszélt pontig, ahol ismét találkozunk.

Milyen lesz a szállás?
A szállásadókat személyesen ismerem, akikkel baráti viszont ápolok. Röviden: 3 csillagos hotel félpanzióval, mélygarázzsal, szaunával, ruha/csizma szárítási lehetőséggel.  A szállás értékelése a booking.com-on 9,1-es.

Hivatalosan, vagy "feketén" szervezett túra?
Ausztriában hivatalosan bejegyzett, számlaképes motoros túravezető vagyok.

Milyen ruházattal készüljek?
Az alpesi időjárás elég változatos. Lehet a völgyben 35 fok, fent a hegyen pedig hógolyózunk. Az alapvető teljes motoros ruházaton kívül legyen nálad esőruha (hideg ellen is kiváló), neked és utasodnak sárga mellény, izzókészlet, és érvényes eü. csomag.

Hogyan tudok jelentkezni a túrára?
A Túrák vagy a Jelentkezés menüpont alatt jelezheted részvéti szándékodat vagy kérdéseidet egy-egy túrával kapcsolatban.